Just nu söker vi:

Junior sälj- och marknadsassistent (100 %)
Nu söker Biofood en junior marknadsassistent med kunskaper i Indesign och övriga Adobe-paketet. Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av marknadsarbete, men att du är nyutexaminerad eller i början av din karriär.

Vi söker dig som har:
• Goda kunskaper i Indesign & Photoshop (erfarenhet av Illustrator är meriterande)
• Goda kunskaper i Office-paketet
• God kännedom om WordPress eller annat webbpubliceringsverktyg
• Erfarenhet av sociala medier

Tjänstebeskrivning

I rollen som junior marknadsassistent kommer du att ha rad olika uppgifter. Du kommer att få hugga i där du behövs vilket gör denna roll bred. Bland annat kommer du att:

• Hantera nyhetsbrev, kampanjbrev och inspirationsbrev och lägga in dessa i e-postmarknadsföringssystem
• Producera tryck- & säljmaterial, skicka det till tryckeri samt ta in offerter
• Hantera sociala medier för olika varumärken
• Lägga in säljtexter i affärssystem
• Arbeta praktiskt med förberedelser, genomföranden och uppföljning av event, mässor, demos, bloggutskick och sponsorfrågor

Lämplig bakgrund
Rollen som junior marknadsassistent är alltså bred och därför är det viktigt att du är prestigelös och tar dig an nya uppgifter med ett glatt humör. För att passa i rollen är det ett plus om du är intresserad av en hälsosam livsstil och det är viktigt att du gillar att arbeta under korta deadlines och att du har rätt inställning till jobbet. Du ska vara en doer och samtidigt vara noggrann. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

ÖVRIG INFORMATION 

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, med 6 månaders provanställning
Placering: Stockholm, Medborgarplatsen
Har du frågor om tjänsten kontakta Susanne Hovenäs 08-500 200 00 eller 073-747 07 48
Mejla in din ansökan till susanne@biofood.se så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Biofood

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla. För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt. Vi gör det enkelt, roligt och meningsfullt att hitta och välja våra varor. Vi lockar fram kärleken till mat som smakar och gör gott! Välj vår ekologiska och naturliga mat så lever du i harmoni med dig själv och världen – inte bara för stunden utan för all tid framöver.

 
 
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK