Recept

Choklad med mullbär och russin

Postad i Receptkategori: Snacks, godis & plock
En nyttigare och modernare variant av frukt och mandelchoklad!
1 dl kallpressad kokosolja
1/2 dl hasselnötter
1/2 dl mullbär
1/2 dl russin
1 msk kakaopulver, raw eller rostad
2 nypor flingsalt
1 Gör kokosoljan flytande i ett ljummet vattenbad.
2 Grovhacka hasselnötterna.
3 Rör ned kakaopulver med kokosoljan i en skål.
4 Blanda ned hasselnötter, mullbär och russin.
5 Lägg bakplåtspapper i en mindre form cirka 10 x 10 cm.
6 Häll ut chokladröran. Strö över flingsalt.
7 Ställ in i frysen cirka en timma eller tills det stelnat. Förvara i kyl eller frys
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK