Glutenfri pastasallad
 

Recept

Glutenfri gul pastasallad

Postad i Receptkategori: Krydda vardagen!

Glutenfri pastasallad

En matig och glutenfri sallad som både smakar och mättar gott ute i naturen!

4 portioner

glutenfri pasta från Schnitzer eller Castagno
1 stor sötpotatis
50 g grönkål
6 st vegansk kryddig Wienerkorv från Taifun
1,5 tsk kryddmix Herbes de Provence från Sonnentor
3 msk olivolja
salt och peppar efter smak

1. Koka 4 portioner Glutenfri pasta.
2. Skala och dela sötpotatisen i små kuber.
3. Stek sötpotatisen i lite olja på svag värme tills den har blivit mjuk och fått en fin yta.
4. Skär vegan korven i bitar och stek tills du har en fin stekyta.
5. Skölj och repa grönkålen i mindre bitar.
6. Blanda varsamt alla ingredienser i en stor skål och strö över kryddmixen tillsammans med olivolja. Smaka av med lite salt och peppar.

 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK