Glutenfria pannkakor
 

Recept

Glutenfria bananpannkakor med stänk av kokos

Postad i Receptkategori: Krydda vardagen!

Glutenfria pannkakor

Glutenfria pannkakor med banan och kokosmjöl, enklare kan det inte bli – gott, matigt, mättande och perfekt i picknickryggan!

6-8 st

4 ägg
1-2 stor mogen banan
2 msk kokosmjöl (eller annat glutenfritt mjöl)
½ tsk bakpulver
kokosolja att steka i

Till servering
agave- eller lönnsirap

Lägg ingredienserna i en matberedare eller använd stavmixer. Mixa till en jämn smet. Stek pannkakorna på låg värm, 2-3 minuter på varje sida. Gör dem inte större än 10 centimeter i diameter. Stek inte för hårt då banan innehåller mycket socker som gör att pannkakorna kan bli brända.

 

 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK