rawfood, kokos, glutenfritt
 

Recept

Kokosrutor med saffran och citron

Postad i Receptkategori: Snacks, godis & plock

rawfood, kokos, glutenfritt

Mmmm….syrliga och påskgula rutor med massor av kokossmak!

Ca 15 bitar

1/2 dl kokosolja, smält över ett vattenbad
2 msk kokosmjölk
saft från 1 stor citron
2-3 msk agavesirap (ta i mer om du vill ha det sötare)
3 msk kokosflingor
2-3 msk kokosmjöl
½ pkt saffran
för extra stark citronsmak, riv ner lite citronskal

1. Blanda samman alla ingredienser väl.
2. Knåda ihop till en deg. Lägg degen på en bakplåtsklädd skärbräda eller större tallrik.
3. Platta ut degen till en avlång rektangel så att den är cirka 1 centimeter hög.
4. Sätt in i kylskåpet och låt stå 2-3 timmar tills degen blivit hård. Skär upp i tärningar innan servering.

 

 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK