Inspiration

Blogg

Björnen Bear har fått post!

Postad den 9 Okt, 2017 i Blogg | 2 kommentarer »

 

Frukt är visst godis! Bears torkade frukt charmar smaklökarna hos de flesta.

Nu har de första breven kommit till ”Björnen Bear och hans grotta i den djupa skogen”. För du vet väl att när du köper Yoyos rullar får du numera svenska samlarkort med kunskap om jordens alla hörn på köpet! Dessutom kan barnen samla och skicka in bearcodes till björnen Bear och få en överraskning på posten? Missa inte det!

Bear producerar ett fantastiskt fruktgodis, som smakar ljuvligt med en fin, mjuk och naturlig sötma från frukt. Godiset finns i form av Yoyo-rullar och Paws björntassar. Godiset är enbart gjort på varsamt torkad frukt och bär och produktionsprocessen är skonsam vilket gör att näringsämnen bevaras. Med andra ord det optimala godiset som både smakar och gör gott. Den färgglada och lekfulla förpackningarna är pricken över i:et.

Visste du att…
…. företaget döptes till Bear efter att Hayley, grundaren, läst en artikel om att björnar som lever nära staden och som äter sådant som människan slänger, är 30 procent fetare än björnar som lever i skogen och dör en alldeles för tidig död. Bear försöker hjälpa människor att hitta tillbaka till att äta det som kommer från naturen, utan tillsatser.

 

2 svar till “Björnen Bear har fått post!”

 1. Tina Neidick skriver:

  Hej! Vi har samlat 10 bearcode och skickat de till björnens grotta för att få klistermärken och en karta, som det stod på förpackningen. Vi gjorde det i början av juni och sedan dess har jag en liten förväntansfull pojke som frågar varje dag och kolla brevlådan flera gånger….;)))) Men hittills har vi inte fått något.
  Jag undrar om aktionen finns kvar eller om den har redan slutat. Det vore jättesnällt om ni kunde svara, att jag kan berätta för min son :))
  Tusen tack och vi gillar björnens ”godis”.
  Hälsningar Tina

  • Julia skriver:

   Hej Tina!

   Vi hade ett utskick som blev lite försenat, så förhoppningsvis ska ni nu ha fått en karta. Hör av dig annars så skickar vi en ny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK