Inspiration

Blogg

Häng med på Pukka cleanse!

Postad den 11 Jan, 2017 i Blogg | Inga kommentarer »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi renar hjälper vi vår kropp och själ att göra sig av med sådant som den inte behöver och på så sätt komma i balans.

När vårt system är överbelastad och vår tröskel är nådd, kan vi få symptom som att vi känner oss trötta, matsmältningen fungerar dåligt, huden är grå och matt, vi har svårt att koncentrera oss och sömnen är usel. Föreställ er att vår konstitutionella styrka finns i en vas. När vi föds är vasen halvfull, men när vi åldras och lägga till olika delar av kost, liv och vår miljö i vasen, kan det också slinka ned sådant som inte är bra för vår kropp och som är svårt att smälta. Det kan till exempel vara: yttre föroreningar, transfetter, socker, stress, bekämpningsmedel och gluten. Om vi inte tömmer ut vasen regelbundet på ”orenheter” rinner det snart över och det är då vi får en massa symtom.

En tillfällig ”avgiftning” kan ge stuns i vardagen och återge glimten i ögonen. Du blir mer dig klartänkt och avslappnad, sover gott och känner dig utvilad när du vaknar. Den bästa tiden på året att avgifta kroppen är när årstiderna skiftar, i början av våren och början av hösten. Det kommer att stärka dig så att du är redo att njuta av varje säsong med förnyad hälsa och entusiasm.

När du renat ditt system är det oerhört viktigt att balansera upp kroppen med näring ordentligt efteråt. Kom ihåg att om du är mycket sjuk, gravid eller äldre, bör du aldrig göra en rensning utan att rådfråga en läkare, om alls!

 

8 ”gifter” att se upp med

1 Föroreningar såsom PCB, ftalater och tungmetaller

2 Läkemedel

3 Bekämpningsmedel i jordbruket och insekticider

4 Transfett och dålig kvalitet på oljor

5 Raffinerat socker

6 Icke-ekologiska livsmedel

7 Stress & ilska

8 Ensamhet & depression

 

Starta morgonen med en renande

kopp Clean matcha green, med hela

löv av grönt te, citron och matcha.

 

 

 

 

Detox teet med ekologisk fänkål,

anisfrön och kardemumma renar och

balanserar matsmältningen.

Perfekt som eftermiddagste.

 

 

 

Boosta din dagliga smoothie med

Clean greens näringsrika pulver som

ger glans inifrån och ut.

 

 

 

 

Källa: pukkaherbs.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK