Så gör du

Biofood-Biolivs AB är ett grossistföretag och vi levererar varor för försäljning alternativt användning i produktion/servering till företag inom eller med anknytning till hälso-, friskvård- och livsmedelsbranschen (ej till företag utanför branschen eller privatpersoner). Ekonomiska och inköpsföreningar kan också handla av oss men får alltid betala sin frakt och beställa i hela ytterförpackningar (kollin).

Våra handelsvillkor hittar du här bredvid.

 För att registrera ditt företag som kund hos oss vill vi att du sänder oss:

– Beskrivning av er verksamhet, butikens/verksamhetens namn och organisationsnummer

– Kontaktuppgifter (namn, tfn, e-postadress etc…) samt

– Faktura- och leveransadress

Genom att du registrerar dig som kund hos Biofood samtycker du till att Biofood lagrar de verksamhets- och personuppgifter du anger och använder dessa för leverans samt för att kontakta dig gällande orderbekräftelse, erbjudanden och nyhetsutskick. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila eller ringa oss.

 

Om du vill logga in och handla via vår webbshop behöver vi din e-postadress för att lägga upp ett användarkonto.

Normal leveranstid är 1-3 dagar från utleveransdagen. Observera att leveranstiden kan variera kraftigt beroende på destinationsort. Vi levererar fraktfritt i Stockholm vid beställning för 2 000 kronor netto och i övriga landet för 3 000 kronor netto. För order med kylvaror med leverans i övriga landet varierar fraktfrigränsen mellan 3 000– 4 000 kronor netto beroende på destinationsort. Inköps- och ekonomiska föreningar debiteras alltid fraktavgift.

Vi gör en kreditprövning för alla nya kundkonton. Första beställningen betalas i förskott och därefter levererar vi mot faktura, 10 dagar netto. Vid beställning under 500 kronor netto debiteras alltid en expeditionsavgift på 50 kronor exkl moms.

Varmt välkommen som kund hos oss,

Marie Lavén med personal

VD och ägare

Du kan alltid ring vår växel 08-500 200 00 eller skicka ett mejl till info@biofood.se för mer information.

Vi säljer inte direkt till privatpersoner. Är du privatperson? Titta under Återförsäljare, där hittar du din närmaste butik som säljer våra produkter.

 
 
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK