Inspiration

Blogg

Naturlig tandvård för kidzen

Postad den 27 Sep, 2016 i Blogg | Inga kommentarer »

jack_jill

 

Vi är så glada att kunna erbjuda varumärket Jack N ‘Jill vars sortiment består av naturliga mun- och tandvårdsprodukter för våra minsta familjemedlemmar – allt för att barnen och miljön ska slippa komma i kontakt med onödiga tillsatser och kemikalier.

Jack N ‘Jill tar stark hänsyn till miljön i hela produktionsprocessen, inklusive innehållet i tandkrämen. Förpackningarna är dessutom utformade för att ha minimal påverkan på miljön och är självklart återvinningsbara. Till exempel är deras silikonprodukter gjorda av 100 % medicinsk silikon, fria från BPA, PVC och ftalater. Tandkrämerna finns i fem ekologiska fruktsmaker, är fria från flour, socker, färgämnen och SLS, de är inte farliga att svälja, förpackningarna är BPA-fria och lätta att återvinna. Andra material som används i till exempel tandborstmuggarna är bambu och de ergonomiska handtagen på tandborstarna är av majsstärkelse.

Här kan du ladda ner mer info om hela sortimentet.
Vill du veta mer om produkterna hör av dig till order@biofood.se.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK