Webbredaktör och säljinriktad marknadsassistent

Biofood grundades 1988 och är ett visionsdrivet företag som bidrar till att människor och vår jord mår bra. Vi erbjuder ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård. Biofood är en importör och distributör inom livsmedels- och hälsobranschen, med ett av Sveriges bredaste utbud. Vi har en positiv utveckling på marknaden och har utsetts till Gasellföretag, av Dagens Industri.

Vi utgår från våra värderingar genom att med hög kvalitet, omtanke i alla led, hållbar lönsamhet och glädje göra positiv skillnad, för människor och vår jord. Vi har verksamhet i hela landet och ett 20-tal personer jobbar på vårt huvudkontor på Medborgarplatsen, i Stockholm. Vi erbjuder r

ätt person en unik arbetsplats med spännande möten och fantastiska produkter, friskvård och ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Stark positiv utveckling
Vi har siktet inställt på en stark utveckling av arbetet med våra varumärken; för att göra skillnad för människor, djur och vår planet med ett hållbart sortiment av ekologiska livsmedel av hög kvalitet. Vi söker nu en webbredaktör och säljinriktad marknadsassistent till vårt marknadsteam.

En del av en fantastisk personalgrupp
Du jobbar nära vår strålande marknadsteamledare Julia Gilander och tillsammans är ni ett tight team, som jobbar i nära samverkan med företagets övriga team. Vi är ca 20 personer på företaget som kommer att stötta, inspirera och samverka med dig på olika sätt.

Ditt jobb hos oss
Detta är en rolig och bred tjänst där du kommer att arbeta hands-on med varierande arbetsuppgifter i marknadsföringen av våra spännande varumärken och produkter gentemot både återförsäljare och slutkonsument. Din roll kommer att vara inriktad mot copy där du kommer att skriva säljande texter och content, samt genomföra och utveckla vår onlinemarknadsföring. Utöver detta kommer du att stötta i det helhetliga marknadsföringsarbetet, där andra arbetsuppgifter innefattar till exempel att schemalägga mailutskick, uppdatera sociala medier, planera och delta på event och mässor, uppdatera hemsidan, sammanställa rapporter och hantera utskick av produktprover. Du kommer att vara med och driva arbetet i alla steg från idé till genomförande och uppföljning.

Vem är du?
Vi tänker oss att du är positiv och entusiastisk som person och att du är en fena på att skriva korta säljande texter. Du brinner för att både genomföra och utveckla arbetet med digitala utskick, webshop, digitala kanaler liksom sociala medier. Du har en relevant utbildning och aktuell erfarenhet från operativt arbete med marknadsföring, och har troligen haft minst ett tidigare jobb som webbredaktör. Du är en kreativ problemlösare som gillar att arbeta praktiskt med både högt och lågt. Du trivs bäst med ett varierande arbete och där du håller flera bollar i luften samtidigt. Vi tror också att du är genuint intresserad av kost, hälsa och träning och verkligen vill jobba i den branschen. Du pratar och skriver flytande på svenska och engelska och hanterar med lätthet officepaketet. Det är meriterande med erfarenhet från arbete med affärssystem.

 

Tjänsteform: Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning
Tjänstegrad: 70-100% enligt överenskommelse
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansök: Skicka ett personligt brev med CV till rekrytering@biofood.se och ange ”marknad” i ämnesraden. Bifoga arbetsprov på korta texter som du har skrivit och skicka gärna en kort film-presentation av dig själv.

 

På grund av det rådande läget med Corona så har vi tillfälligt pausat rekryteringen, men skicka gärna in din ansökan så länge så återkommer vi när det är läge att återuppta processen.  

 

Kontakt: rekrytering@biofood.se

 

 
 
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK