vegansk svampomelett
 

Recept

Vegansk svampomelett med rosmarin

Postad i Receptkategori: Krydda vardagen!

vegansk svampomelett

3 veganEgg från Follow Your Heart

1 2/3 dl iskallt vatten

2 msk olja

3 nävar hackad svamp

4 kvistar färsk rosmarin

salt och peppar efter smak

Vispa VeganEgg med vattnet till en klumpfri smet. Tillsätt salt och peppar efter smak. Låt smeten vila i någon minut. Värm 1 msk olja i en stekpanna på medelvärme. Häll i blandningen och dra försiktigt ”ägg” blandningen mot mitten med en spatel så att hela smeten blir genomstekt. Låt puttra i 3-4 minuter. Fräs upp svampen i olja. Lägg svampen på omeletten tillsammans med färsk rosmarin. När omeletten börjar torka runt sidorna, skrapa försiktigt loss den från kanterna på pannan med en spatel. Omeletten är klar när den ser helt torr ut och är guldbrun under. Servera tillsammans med hackade tomater och en näver roccula.

 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK