Inspiration

Blogg

Shatavari – kvinnans bästa vän!

Postad den 9 Okt, 2017 i Blogg | Inga kommentarer »

Örten shatavari har använts i tusentals år för att främja kvinnans hälsa i alla livsstadier. Nu lanserar Pukka nya teer och kosttillskott med den kraftfulla örten – som ger balans genom hela livet!

– Shatavari stödjer kvinnans fertilitet och hjälper kroppen att hitta hormonbalans. Det är en av mina favoritörter för att främja kvinnors hälsa, säger Sebastian Pole, örtexpert och en av Pukkas två grundare.

7 skäl att testa shatavari

1. Hjälper till att balansera hormoner i kvinnans alla livsstadier
2. Reglerar menstruationscykeln
3. Förbättrar fertilitet och libido
4. Stödjer ammande mammor, ökar mjölkflöde och kvantitet
5. Antiinflammatoriska egenskaper
6. Är en adaptogen som har en reglerande effekt i hela kroppen
7. Minskar klimakteriebesvär

Källa: pukkaherbs.se

Pukkas teer och kosttillskott är ekologiska och certifierade med den banbrytande märkningen Fair for Life som är den högsta standarden inom rättvis och etisk handel.

WOMANKIND

Ett ekologiskt te som sägs hjälpa till att reglera hormonbalansen för kvinnor i alla skeden i livet. En harmoniserande blandning av tranbär, shatavari, söt vanilj och ros. Ett te som får dig att blomstra inifrån och ut.

MOTHERKIND BABY

Ett te för ammande mammor som innehåller de finaste ekologiska örterna som shatavari, fänkål och gurkmeja – ingredienser som sägs främja mjölkproduktionen.

MOTHERKIND PREGNANCY

Ett te med ekologiska örter som shatavari, nässla, hallonblad och pepparmynta – ingredienser som sägs stödja blivande mammor.

WHOLISTIC SHATAVARI

Koncentrerat extrakt av shatavari som sägs balansera kvinnans hormoner genom hela livet. Passar kvinnor i alla åldrar.

 

OM PUKKA

Pukka skapar ekologiska teer och kosttillskott som är sprängfyllda med det absolut bästa naturen har att erbjuda för att locka fram glädje och hjälpa människor att leva ett hälsosamt och balanserat liv. Pukka betyder äkta och detta är kärnan i allt som organisationen gör. Från ekologiska och rättvist märkta örter till att Pukka ger 1 % av sin omsättning till att stödja miljöorganisa- tioner.

PSST! Du vet väl att du kan följa Pukka på sociala medier – för inspiration, nyheter och uppdateringar: Instagram: @pukkasverige Facebook: ”pukkasverige” Hemsida: pukkaherbs.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK