Inspiration

Blogg

Superfoods när det är som bäst!

Postad den 11 Apr, 2016 i Blogg | Inga kommentarer »

superpulver

Äntligen finns Aduna i Sverige! I sortimentet hittar du bland annat pulver med bas av ekologisk baobab och moringa – naturliga råvaror som kommer från träd med samma namn. Baobab och  sägs ha ett potent näringsinnehåll och är bland annat en bra källa till kostfiber, vitamin c, kalcium, magnesium och kalium. Pulvret är certifierade med Soil association och lika perfeka att blanda i morgonsmoothie som att strö över frukostyoghurten.

Moringan kommer från bladen som mals ner till ett pulver och sägs ha ett potent näringsinnehåll. Moringa innehåller protein, aminosyror och betakaroten, sägs öka ämnesomsättningen och stabilisera blodsockret. Pulvret är certifierade med Soil Association och passar att blanda tillsammans med kokosvatten och juice och god att ha i hemmagjorda dadelbollar!

Bakom företaget Aduna hittar vi Andrew Hunt och Nick Salter som båda brinner för att skapa ett varumärke med unika naturprodukter samtidigt som man direkt bidrar till att miljontals småskaliga producenter i Afrika går runt.

Klicka på bilden och se filmen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK