Inspiration

Blogg

Tävling Allt För Hälsan

Postad den 25 Nov, 2015 i Blogg | Inga kommentarer »

alltforhalsan

Tävlingsregler:
Tävlingen hålls på Instagram. Du kan posta flera bilder, men endast en bild och person kan vinna. För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto då vi ej kan se din bild om du har dold profil. Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #Biofoodalltförhälsan godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

Vinnarna meddelas med en kommentar från Biofood på vinnarbilderna på Instagram under fredagen efter 15.00. Vinnarna måste själva kontakta Biofood och meddela sina kontaktuppgifter så att vi kan skicka det fina priserna. Om du deltar i tävlingen godkänner du att Biofood publicerar ditt bidrag i marknadsföringssyfte. 

Tävlingen anordnas av Biofood. Tävlingen pågår från onsdagen 25/11 12.00 – fredagen 27/11 15.00. Vinnaren koras bland de de som följt @BiofoodSverige på Instagram, tagit och lagt upp en bild på sitt bästa tränings/hälsotips på Instagram, och har taggat med hashtaggen #Biofoodalltförhälsan. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans till temat på tränings/hälsotips. 

Vinsten består av en endagsbiljett för lördagen 28/11-2015 för en person. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller tjänster och vi står inte för eventuella resekostnader. Juryn består av Biofoods marknadsavdelning och dess beslut kan ej överklagas. Endast myndiga personer som har en adress i Sverige kan delta i tävlingen. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Biofood på mailadress sofie.ohman@biofood.se och uppge namn, telefonnummer och adress för att priset ska kunna levereras. Vid frågor rörande tävlingen kontakta sofie.ohman@biofood.se

Om vinnaren inte har kontaktat Biofood inom 17 timmar förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Stort lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK