Inspiration

Event

Tony´s Talk på Paradiset 14 oktober!

Postad den 4 Okt, 2016 i Event | Inga kommentarer »

Fair trade choklad

En fantastisk och helt oemotståndlig chokladkaka från Amsterdam finns nu äntligen i Sverige. Inte nog med att Tony’s Chocolonely smakar otroligt gott, det finns en historia bakom att berätta. En viktig. En som du, dina vänner, din granne, din faster och alla andra borde veta. Och dela.

Just nu arbetar slavar på kakaoodlingar i Västafrika. Många av dem är barn. Tony’s Chocolonely finns till för att ändra på det. Deras uppdrag är att göra choklad 100 procent slavfri – inte bara deras egen produktion, utan all choklad i hela världen. Med sin goda choklad, som redan blivit en succé i Europa, leder Tony’s Chocolonely arbetet genom att vara ett gott exempel och visa världen att choklad kan göras snygg, god, 100 procent slavfri och rättvis.

Kom och lyssna på Tony’s brännande berättelse om vad som egentligen händer bakom chokladindustrins kulisser och njut av provsmakning av den läckra chokladen.

När: fredag 14 oktober kl 16:30– 18:00

Var: Paradiset, Brännkyrkagatan 62, Stockholm

Vid ev frågor kontakta Lina Lanestrand på lina.lanestrand@biofood.se.

Varmt Välkommen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK