Inspiration

Event

Välkommen på inspirerande föreläsning tisdag 3 mars i Stockholm!

Postad den 20 Feb, 2015 i Event | Inga kommentarer »

four sigma

”Hot as chocolate – healthy for you.”
Varm choklad är en sinnebild för njutning. Nu kan du kombinera en sagolikt god och vegansk kopp varm choklad med stärkande läkesvampar. Allt i ett! Gott som gör gott för både kropp och själ!

Välkommen på en föreläsning om denna varma choklad som innehåller medicinsvamparna Chaga och Reishi. Lär dig mer om läkesvamparnas egenskaper och hur de kan stärka immunförsvar, lugna vid stress och främja prestation. Four Sigmas
vision är att sprida asiatisk visdom till moderna människor. Den tusenåriga kunskapen om läkesvamparnas betydelse för hälsa börjar nå fram till oss nordbor och Chagatrenden växer sig allt starkare. Vi bjuder givetvis på provsmakning och en fi n goodiebag under kvällen som går i chokladens goda tecken.

TISDAG 3 MARS KL 18.30-20
Biofoods kontor, Medborgarplatsen 25
Föreläsare: Mika Rantanen från Four Sigma Foods och Lina Lanestrand från Biofood.

Frågor och anmälan mailas till Lina Lanestrand, LINA@BIOFOOD.SE. Anmäl dig senast 27 februari. Det finns ett begränsat antal platser, som går åt till de som först anmäler sig.

Varmt Välkommen!
Inbjudan finner du i länken: http://www.biofood.se/extra/FourSigma.pdf

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK