Karriär

BIOFOOD SÖKER PLOCKARE

Biofood importerar varumärken från olika delar av världen och säljer ekologiska varor, hälsokost produkter till detaljhandeln, fackhandel och onlinebutiker i hela Sverige.

Vi har funnits i 30 år på marknaden och har ett mycket brett sortiment av varor och starka varumärken. Biofood producerar också utvalda kvalitetsprodukter under eget varumärken.

Biofood har en stark utveckling på marknaden och har flera intressanta projekt som kommer lanseras i en nära framtid. Vi är liten, tight organisation där vi hjälper varandra i det dagliga arbetet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Vara ute i butik för att ta emot, lasta av och plocka upp varor i butik, och se till att det är snyggt i hyllorna.
  • Hjälpa till vid ombyggnationer i butik när det kommer in nya varor.
  • Ringa kunder och lägga order utifrån kundlista.
  • Vara behjälplig med övriga i företaget förekommande arbetsuppgifter.
  • Utgångspunkt vid plockdagar är Biofoods lager i Jordbro, vid ordertagning via telefon är arbetsplatsen Biofoods kontor på Medborgarplatsen.

Krav

  • Flytande svenska
  • Körkort för personbil

 

Önskade kvalifikationer

Du har en positiv inställning, lätt för att få kontakt med människor och brinner för försäljning och kundservice. Du är noggrann, lösningsorienterad och social. Samtidigt är du duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete. Det är viktigt att du tycker om högt tempo, är effektiv och gillar att ta ansvar. Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln är meriterande.

 

Tjänstegrad: Plockare/merchandiser 60 %

Tillträde: Omgående

Placeringsort: Stockholm

Ansök: Vi kallar till intervju löpande, så om du har ett intresse av tjänsten, tveka inte att skicka in CV och personligt brev via mail till jonas.hogberg@biofood.se

 

Vid ev frågor:

Jonas Högberg
Affärsområdeschef
jonas.hogberg@biofood.se

Marie Lavén
VD
marie.laven@biofood.se

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK