Karriär

BIOFOOD SÖKER INNESÄLJARE/KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

 

Biofood är en importör och distributör inom livsmedels- och hälsobranschen med 30 års erfarenhet och har stark utveckling på marknaden. Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

Vi erbjuder rätt person en unik arbetsplats i centrala Stockholm med spännande möten och fantastiska produkter, friskvård, fast månadslön med individuell lönesättning samt andra fina förmåner.

Arbetsuppgifter

På vår innesälj- och kundtjänstavdelning arbetar man i ett team med att i huvudsak ta emot och administrera orders från befintliga kunder via telefon, mail, EDI och webhandel, och ska i samband med kundkontakt skapa merförsäljning genom införsäljning av nyheter samt kampanjer mm. Vi arbetar även med mer specifika försäljningsuppdrag och nykundsbearbetning. En del av det dagliga arbetet är att med hög servicekänsla och positiv inställning svara på produktfrågor, rekommendera sortiment efter kundtyp och hantera reklamations- och kundtjänstärenden, samt vara behjälplig med övriga förekommande arbetsuppgifter i företaget.

Profil

Du är en en social och positiv person med ett intresse för ekologi och hälsa. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av ett serviceinriktat och säljande yrke. Du har kunskap och erfarenhet från någon form av ekonomi- eller affärssystem, t.ex. Visma eller Pyramid business studio. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, andra språk är meriterande. Du har god datorvana och hanterar Office-paketet obehindrat.

Vi söker dig som:

  • har lätt att ta kontakt med människor och arbeta i grupp
  • älskar försäljning och service
  • van vid att hantera flera uppgifter samtidigt
  • är duktig på att prioritera och strukturera ditt eget arbete
  • gillar ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att ta ansvar
  • hanterar Office-paketet obehindrat

 

Det är meriterande om du har:

  • kunskap och erfarenhet från någon form av ekonomi- eller affärssystem, t.ex. Qlik, Visma eller Pyramid business studio

Tjänsteform: Viss tids anställning med chans till förlängning/utökning av tjänsten.

Tjänstegrad: 82 %

Arbetstid: Mån-tis 08.00-16.30, ons-fre kl 08.00-15.00

Tillträde: enligt överenskommelse

Placeringsort: Södermalm, Stockholm

 

Ansök: Skicka ett personligt brev med CV, gärna en kort video-presentation också, senast 25 juni, till marie.laven@biofood.se, ange ”Innesäljare/kundtjänstmedarbetare” i ämnesraden. Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Vid ev frågor: Kontakta Marie Lavén marie.laven@biofood.se

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK