Karriär

Jobba som säljare på Biofood

Vi söker en fältsäljare för butiker i Stockholm och en innesäljare/framtida junior KAM på vår innesälj-avdelning.

Du är en social, positiv och glad person som också är orädd och driftig och som älskar att jobba med försäljning. Du skapar goda och långsiktiga relationer och du drivs av att inspirera och berätta för dina kunder om alla fina produkter vi säljer.

Du har arbetat med försäljning helst i minst 5 år och du har ett stort intresse och kunskap om hälsa, hållbar livsstil och miljö. Du talar och skriver svenska flytande samt att du med lätthet hanterar Officepaketet liksom affärssystem. Det är speciellt meriterande om du har en djupare erfarenhet av Excel samt erfarenhet av försäljning av hälsokostprodukter.

Din roll handlar om att med hög energi och starkt driv inspirera och skapa intresse hos våra B2B-kunder för vårt sortiment, att hjälpa våra kunder att se fördelarna med våra produkter samt se till att kunderna får ta del av alla nyheter och kampanjer.

Du drivs av att utveckla samarbetet med våra befintliga kunder och även inleda nya kund-samarbeten.

Din roll är en uppsökande och pro-aktiv roll med kundbesök. Deltagande på mässor kan också förekomma.

Om Biofood:
Det ekologiska företaget Biofood grundades 1988 och är ett visionsdrivet företag som vars mission är att hjälpa till och skapa hälsa på vår jord genom de ekologiska produkter vi säljer. Vi erbjuder ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård.

Ansök: Skicka ett personligt brev med CV till rekrytering@biofood.se och ange ”fältsäljare” eller ”innesäljare/framtida junior KAM” i ämnesraden

Bifoga gärna om möjligt en kort film där du presenterar dig själv. Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande.

Vill du praktisera hos oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som delar vårt intresse för ekologiska produkter och naturlig kost.

Är du intresserad av en praktikplats inom ekonomi, inköp eller försäljning? Som praktikant på Biofood får du en bra inblick i hur vår verksamhet fungerar och en chans att fördjupa dig inom ditt specifika område.

Vi sitter på Medborgarplatsen i Stockholm, och ser gärna att praktikperioden är minst 12 veckor.

Låter det intressant? Skicka gärna in en ansökan till rekrytering@biofood.se.