Recept

Kokosyoghurt med hemmagjord musli och hemmagjord sylt

Postad i Receptkategori: Smoothie, juicer & te

Kokosyoghurt:
2 burkar ekologisk kokosmjölk
2 kapslar med probiotika

Hemmagjord musli:
2 dl ekologiska valnötter
2 dl ekologiska kokosflingor
2 dl ekologiska hasselnötter
2 dl ekologiska quinoapuffar
1 burk ekologisk honung med ingefära
500 gram ekologiska tinade jordgubbar
2 msk ekologisk kanel
1 nypa havssalt

Steg 1: Häll kokosmjölken i en skål och rör ner probiotikan. Låt stå 48 timmar i rumstemperatur.

Steg 2: Lägg alla ingredienser till muslin på en plåt och ringla över honung. Salta lätt. Rosta i ugn eller torkugn i 35 grader. Du kan rosta så länge som du önskar, men det är bra att rosta minst 5-6 timmar.

Steg 3: Sjud jordgubbar på låg temperatur tills dess att de är helt mjuka. Rör ner 2 msk honung med ingefära, och sila sedan av vätskan.

Servera kokosyoghurt tillsammans med musli och sylt!

I samarbete med Zarah Öberg.

 
 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK