Kokosyoghurt med hemmagjord musli och hemmagjord sylt
Kokosyoghurt:
2 burkar ekologisk kokosmjölk
2 kapslar med probiotika
Hemmagjord musli:
2 dl ekologiska valnötter
2 dl ekologiska kokosflingor
2 dl ekologiska hasselnötter
2 dl ekologiska quinoapuffar
1 burk ekologisk honung med ingefära
500 gram ekologiska tinade jordgubbar
2 msk ekologisk kanel
1 nypa havssalt
Steg 1: Häll kokosmjölken i en skål och rör ner probiotikan. Låt stå 48 timmar i rumstemperatur.
Steg 2: Lägg alla ingredienser till muslin på en plåt och ringla över honung. Salta lätt. Rosta i ugn eller torkugn i 35 grader. Du kan rosta så länge som du önskar, men det är bra att rosta minst 5-6 timmar.
Steg 3: Sjud jordgubbar på låg temperatur tills dess att de är helt mjuka. Rör ner 2 msk honung med ingefära, och sila sedan av vätskan.
Servera kokosyoghurt tillsammans med musli och sylt!