Livskraftig bärbowl
1 port
1 näve kokosflingor
1 näve cashewnötter
1 näve ekologisk spenat
1 fryst banan
1/2 papaya (inklusive frön)
2 dl frysta bär
1 tsk Pukka Vitalise
1 kapsel av Pukka Herbs Wholistic gurkmeja
2 dl kokosvatten
1/2 citron, pressad juice
4 jordgubbar, skivade
1 fikon, skivade i klyftor
1 tsk chiafrön
Börja med att rosta kokosflingor och cashewnötter i ugnen på ca 175 grader tills de fått en gyllene yta. Mät upp spenat, banan, papaya och frysta bär, och lägg i en mixer. Tillsätt en tesked av Pukka Vitalise-pulver. Dela Pukka Wholistic Turmeric-kapseln och häll i pulvret i mixern. Tillsätt kokosvattnet och citronjuice. Mixa allt till en slät smoothie. Häll upp i skål och dekorera med jordgubbar och fikon. Strö till sist över chiafrön och rostade kokosflingor och cashewnötter