Recept

Krispigt fröknäcke 

Postad i Receptkategori: Friendly bread!

Krispigt fröknäcke

Du behöver:⁠
2 dl Biofood Pumpafrön⁠
1 dl Biofood Solrosfrön⁠
½ dl chiafrön⁠
1 dl Biofood GF Majsmjöl⁠
½ tsk Sonnentor Örtsalt⁠
½ dl Biofood Kokosolja Doftfri⁠
2 dl kokande vatten⁠⁠

Gör så här:⁠
1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.⁠

3. Blanda alla torra ingredienser.⁠

4. Rör i oljan och det kokande vattnet, låt stå i 15 min.⁠

5. Bred ut smeten på plåten, använd ett till bakplåtspapper för att pressa ut jämnt över plåten och grädda mitt i ugnen i ca 1 timme.⁠

6. Ta ut och låt svalna innan du bryter det.⁠

Recept & foto: Madelene Lennartsson