Inspiration

Blogg

Nyhet! Naturfrisks ekologiska läskedryck

Postad den 20 feb, 2022 i Blogg | Inga kommentarer »

Nu finns Naturfrisks ekologiska läsk i Biofoods sortiment

Alla Naturfrisks drycker görs på finaste råvaror på Ørbæk Bryggeri på Östfyn i Danmark. Dryckerna är ekologiska, naturliga och fria från konstgjorda färgämnen och smakförstärkare. De är kända för sin höga kvalitet och naturliga goda smak, passar lika bra som bordsdryck som till fredagsmyset eller fikan.

Naturfrisks filosofi är att ekologiska produkter helt enkelt smakar bättre och är det bästa för människor, djur och natur.

Naturfrisks läsk finns i dessa fem supergoda smaker:

Cola Cool
5486 Läsk Kolanöt, EKO, Naturfrisk, 250 ml

Naturfrisks Cola Cool (Läsk Kolanöt) har en klassisk smak av cola, utvunnen från ekologiska kolanötter. Läsken är aromatisk, uppfriskande och upplyftande. Precis som en ekologisk cola ska vara. Njut den kall och när suget efter en läcker cola sätter in. Ekologisk, naturlig god smak.

Ginger Ale
5487 Läsk Ginger Ale, EKO, Naturfrisk, 250 ml

Naturfrisks Ginger Ale (Läsk Ginger Ale) har en bitande, läcker smak av ingefära, samtidigt som den är söt och lättdrucken. Den passar fint som bordsdryck tillsammans med en kryddig rätt, som gärna får hetta till lite på tungan. Ekologisk, kryddig och uppfriskande, helt utan tillsatt socker.

Lemonade
5488 Läsk Citron, EKO, Naturfrisk, 250 ml 

Naturfrisks Lemonade (Läsk Citron) smakar sommar och solsken, syrlig, söt och uppfriskande på en och samma gång. Den innehåller olika kombinationer av ekologiska citroner, sötade med ekologiskt rörsocker. Den har en fin syra, samtidigt som den också är söt. En helt perfekt törstsläckare en varm dag. Ekologisk, frisk och syrlig.

Bitter Lemon
5502 Läsk Bitter Lemon, EKO, Naturfrisk, 250 ml

Naturfrisks Bitter Lemon (Läsk Bitter Lemon) är en frisk och lite bitter törstsläckare med grapefrukt, citron och lime. Fungerar perfekt som mixer eller bara som den är. Njut av friskheten från ekologiska citrusfrukter. Ekologisk.

Orangeade
5503 Läsk Apelsin, EKO, Naturfrisk, 250 ml

Naturfrisks Orangeade (Läsk Apelsin) har en riklig kombination av söta, solmogna apelsiner och en kärlek till färsk frukt! En utsökt ekologisk läsk som gör sig bra på lunchbordet, och som kan lysa upp även den tråkigaste regniga dagen med sin somriga och friska apelsinsmak. Ekologisk, 20 % färskpressad apelsin.

Till produkterna i webbshopen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *