Inspiration

Blogg

Älskade kokos – 12 favoritprodukter!

Postad den 28 maj, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

Vi på Biofood är omåttligt förtjusta i kokos, och det är vi inte ensamma om. Denna favorit har länge hyllats för sina fina egenskaper, och det verkar inte finnas något stopp för alla användningsområden som folk världen över hittar för den. Därför vill vi hylla kokosnöten lite extra och har här satt samman våra favoritprodukter och recept där denna underbara nöt (som egentligen inte alls är en nöt utan en stenfrukt) får komma till sin rätt.

Kokosolja – Vi måste ju ändå börja med denna! En riktig favorit som går att använda till typ allt!

 

Vita Coco kokosvatten – Läskande, naturligt kokosvatten som är rikt på både c-vitamin och kalium, och en perfekt vätskeåterställare!

 

Rawbite med kokos – En mättande frukt- och nötbar på naturliga, ekologiska råvaror.

 

Ombar Rawchoklad – En magisk, raw chokladkaka med smak av kokos, som dessutom är sötad med kokossocker!

 

MCT-Olja – Vår ekologiska MCT-olja framställs från kokosolja som ångdestillerats för att få fram denna unika olja, som tas som ett slags kosttillskott. För att läsa mer om MCT-olja, klicka här.

 

Faith in Nature Schampotvål med kokos – Skonsam och miljövänlig hårtvätt från Faith in Nature. Hej schampotvål – hejdå plastflaska!

 

Dr Organic Deo – Håll dig fräsch med denna favorit från Dr Organic.

 

Emma Noel Bodybutter – Ge huden lite extra kärlek med ekologiskt bodybutter från franska familjeföretaget Emma Noel.

 

Seed and Bean veganchoklad – Njut av en härligt god chokladkaka från Seed & Bean med smak av tropisk kokos och friskt hallon.

 

Rostade kokoschips – Dessa godbitar gör sig lika bra över frukostyoghurten som att knapra i sig som snacks direkt ur påsen.

 

Planet Organic Raw Proteinbar – Raw, glutenfri, vegan, ekologisk och fullpackad av nyttigheter – denna underbara bar från Planet Organic har allt man kan önska!

 

Schmidt’s Deo – Skäm bort dig med Schmidt’s deostick med kokosnöt och ananas som har en härligt uppfriskande doft som påminner om varmare breddgrader.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *