Inspiration

Blogg

Detox vs cleanse – skillnad på Pukkas detox och cleanse!

Postad den 8 feb, 2016 i Blogg | Inga kommentarer »

Ekologiskt detox och cleansete från Pukka

Med hjälp av Pukkas detox och clense te hjälper du kroppen att vara i balans och känna glädje och lätthet i livet! Det är inget nytt att kroppen blir påverkad av gifter som kommer både utifrån och inifrån. Det kan vara gifter i luft och vatten, avgaser, kemikalier som finns i maten i form av rester av bekämpningsmedel, tobak och alkohol. Men också gifter som kroppen själv producerar i tarmen på grund av för mycket socker och vetemjöl, slaggprodukter och gifter.

Att med hjälp av örter stödja kroppen att rena sig själv regelbundet är det allra bästa och har du en eller fler symtom nedan kan det vara på plats med en rejäl rening då gifter som finns både i mat och från luften, påverkar hur vi mår.

Pukka skiljer på Detox och Cleanse där själva detoxen handlar om att bli av med gifter i kroppen och cleanse istället fokuserar att rengöra organen så att det kan fungera optimalt.

Detox

Pukkas detox te hjälper kroppen att bli av med gifterna i kroppen. De verksamma örterna är framförallt örterna anis och fänkål.

Cleanse

Cleanse rengör organen och får dem att fungera på bästa sätt. Här hittar du renande nässla, pepparmynta och fänkålsfrö.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *