Inspiration

Blogg

Jeanette tipsar: kosttillskott från Viridian

Postad den 3 apr, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

Så här års är det viktigt att ta hand om sin kropp för att ge sitt immunförsvar de bästa förutsättningarna. Därför vill vi passa på att tipsa om en av våra absoluta favoriter från Viridian – kosttillskott med vitlök och pepparrot.

Många känner igen vitlök som en gammal huskur vid förkylningar, men för alla som inte vill knapra i sig en rå vitlöksklyfta varje dag så är Viridians kapslar ett hett tips, där du dessutom slipper vitlöksandedräkten. Pepparrot är främst känd för sina smaksättande egenskaper, men den har faktiskt flera andra fina egenskaper också, där den till exempel med fördel kan tas i samband med halsont.

Som ett extra plus i kanten skulle vi också rekommendera att komplettera med någon multivitamin för extra boost, där Viridian har flera bra vitaminer speciellt anpassade för olika målgrupper som till exempel gravida, barn eller män och kvinnor i olika åldrar.

 

 


 

Om Jeanette

Jeanette brinner för att arbeta med hälsa hela vägen inifrån och ut, och är bland annat yogalärare, massör, raw food chef och living food instructor som sedan 6 år tillbaka driver Mälarö Yoga och Friskvårdscenter på Ekerö. Hon är en Rawfoodfantast, där hon under en period testat att leva uteslutande på rawfood, men har insett att det kräver mycket tid och engagemang som kan vara svårt att få till i vardagen. Därför rekommenderar hon att man försöker hitta sin egen balans med att få in så mycket raw som möjligt, men att kombinera med kosttillskott för att få i sig tillräckligt med näring. Där är det viktigt att välja naturliga, högkvalitativa kosttillskott utan oönskade ingredienser.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *