Inspiration

Blogg

Organic Traditions: TRADITIONELLA SUPERFOODS AV HÖGSTA KVALITET

Postad den 4 sep, 2019 i Blogg | Inga kommentarer »

Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som erbjuder ekologiska, näringstäta och potenta superfoods som stöttar både kropp och själ. Företaget har sitt säte i Kanada och är ett av de första som lanserade superfoods och har med tiden blivit trendsättare inom segmentet. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och goda smak och här finns inga tillsatta smakämnen, konserverings– eller fyllnadsmedel. 

Resan började för lite mer än 20 år sedan med Jerry Zeifman som sökte efter naturliga sätt att bemöta vanliga hälsoproblem. Med hjälp av sina upptäckter förvandlade han sedan denna passion till en livslång karriär, där Jerry tog på sig uppdraget att sprida sina kunskaper vidare, samtidigt som han ville göra superfoods mer tillgängligt för andra. Med målet att erbjuda holistiska tillvägagångssätt för förebyggande hälsa och ökad livskvalitet grundades företaget Organic Traditions.

Organic Traditions sortiment av ekologiskt certifierade superfoods är väldigt omfattande med allt från unika, funktionella blandningar till torkad frukt och traditionella medicinalväxter. Dessa superfoods är hämtade från många olika läror runt om i världen så som Ayuruveda, Jamu, Unami, asiatisk, afrikansk, sydamerikansk och även västerländsk tradition. Gemensamt för dessa kulturer är att det finns uråldrig tradition av att hylla den helande kraften hos olika superfoods, och Organic Traditions mål är att hålla denna tradition och visdom vid liv.

Det är av största vikt för Organic Traditions att säkerställa att alla ingredienser är av högsta kvalitet, samt att de odlas och skördas på ett hållbart sätt. De har djupgående, personliga relationer med producenter runt om i världen för att se till att kvalitén bibehålls. Genom sitt nära samarbete med odlarna har Organic Traditions också bidragit till en positiv utveckling hos hela samhällen där de skapat jobb för hundratals familjer världen över.

Organic Traditions är övertygade om att näringsrik kost inte bara är en trend, utan att det är en livsstil. De vill fortsätta att undersöka hur vi genom vår kost kan påverka vår egen hälsa, samtidigt som de utbildar och inspirerar människor till att nå sin fulla potential genom superfoods.

 

Läs mer om Organic Traditions olika produkter i webshopen >>

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *