Recept

Friendly bread!

STRUTSEMLA

Nu kan du njuta av den goda smaken från en semla, men slippa gluten, mjölkprodukter och vitt socker. God som den är eller gör dem ännu mindre, för läckra små semmel-munsbitar. Recept 20-25 st Strutdeg: 12 g jäst 500 g havre-, ris- eller sojadryck 170 g majsmjöl 120 g mandelmjöl 50 g kokosmjöl 20 g […]

LJUVLIG KLADDKAKA

Det här är en av våra absoluta favoriter, en enkel kladdkaka som smakar sagolikt. Ca 6-8 bitar Ingredienser: 100 g smör eller kokosolja 1 1/2 dl björksocker Total Sweet 1 dl bovetemjöl 2 ägg 50 g mörk choklad 5 msk kakao 1/2 tsk äkta vaniljpulver 1 krm salt Ugnstemperatur 175 grader Blanda alla torra ingredienser […]

MJUKT GLUTENFRITT TUNNBRÖD

Ett gott och lättlagat tunnbröd som smakar gott och ger en skön mättnadskänsla. Ca 18-20 st Ingredienser: 500 g bovetemjöl 50 g smör eller kokosolja 3 dl vätska (mjölk, ris-, soja- eller havredryck) ½ dl pofiber 25 g jäst ½ msk fiberhusk 1 msk honung eller agavesirap 1 tsk salt 1 msk brödkryddor Smält fettet, […]

GLUTENFRITT HIRSKNÄCKE

Det här är ett läckert och näringsrikt knäckebröd med söt smak från kokosflingor. Det tar lite tid att baka, och torktiden i ugnen kan variera beroende på ugn – men när det är färdigt så är den goda smaken sin egen lön för mödan. Ingredienser: 4 dl hirs 2 liter vatten 4 dl flingor (t […]

 
 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK