Inspiration

Blogg

Schysst energi i backen

Postad den 24 feb, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

7 tips på enkla mellanmål när man behöver snabb och bra energi!

Rawbite

Rawbites ikoniska bars innehåller nästan bara nötter och frukt, och är fulla av nyttigheter samtidigt som de är eko, vegan, glutenfria och fria från tillsatt socker. En rejäl tugga som är perfekt att ha med sig i backen.

 

 

Pulsin proteinbars

Pulsins veganska proteinbars är härligt krämiga och smakrika och kommer i flera smaker med till exempel vanilj, mandel, choklad, lönnsirap och kola. De är boostade med bland annat ärtprotein, där varje bar innehåller 12-13 g protein.

 

 

Biofood mangoskivor

Vi må vara partiska, men när det kommer till att stilla sötsuget med en härlig godbit så är vi väldigt svaga för våra ekologiska mangoskivor!

 

 

 

Planet Organic

Planet Organic erbjuder flera bars och snacks med fint innehåll, men vi vill tipsa extra om deras paleo granolabars (missa inte till exempel smakerna choklad eller äppelpaj) som är fullproppade med nyttigheter, samt deras raw proteinbar med bland annat mandelsmör, groddat brunt risprotein och cashewsmör!

 

 

Bear fruktrullar

Bears fruktrullar är populära bland barn och vuxna i alla åldrar som ett ”nyttigt godis”, men eftersom de bara innehåller frukt och grönt gör de sig minst lika bra till ett mellis.

 

 

 

Liten bar med ”check på allt”

Lifefoods bars är raw, eko, vegan och glutenfria. Nu finns också några av smakerna i smidiga mini-bars på 25 g – perfekt att alltid ha med sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *