Inspiration

Blogg

Vita Coco certifieras med B Corp!

Postad den 23 mar, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

Vita Coco är företaget som länge arbetat med att ha en positiv påverkan på människa och miljö, bland annat genom olika program där de hjälper sina producenter att skapa en hållbar framtid för sig själva och de samhällen de lever i. De är därför stolta över att numera vara certifierade med B Corp!

B Corporations, eller B Corp som det brukar kallas, är en växande grupp av företag som arbetar för att inte bara skapa ekonomisk vinst, utan också ha ett större syfte. För att bli certifierad krävs det att företagen uppfyller en mängd kriterier inom sociala och miljömässiga standarder med mål som sträcker sig utöver ekonomisk vinst för företaget. En B Corp-certifiering innefattar hela företaget och täcker fem nyckelområden inom ledning, anställda, samhälle, miljö och konsument, där man utvärderar företaget utifrån aspekter som till exempel energikällor, användning av vatten, avfall, arbetarkompensation, mångfald och transparens.

Vita Coco är stolta över att numera infinna sig i gruppen bestående av över 2900 företag världen över som är certifierade med B Corp.

Vita Coco – en sensationell törstsläckare

Vita Cocos färska kokosvatten är fullpackat med kalium och naturligt förekommande elektrolyter, och är dessutom en källa till vitamin C. Det är en läskande, smakrik dryck som förser kroppens celler med naturlig fukt. Perfekt före och efter träning, som bas i en smoothie, eller som läskande sommardryck.

Finns i storlekarna 1 l och 330 ml, och varianterna Naturell (med bara färskt kokosvatten) och Pressad (med pressad kokosmassa för extra mycket kokos-smak och doft, skakas väl före servering). Serveras bäst väl kyld!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *