Inspiration

Blogg

Skonsam handtvätt

Postad den 24 mar, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

Även i vanliga fall brukar torra händer kunna bli ett problem så här års, och med det intensiva handtvättande som nu blivit vardag är det ännu viktigare att välja en tvål som är skonsam för både tassarna och miljön. Här är tips på 3 olika varumärken att hålla utkik efter på hyllan!

 

Emma Noel

Emma Noels högkvalitativa produkter produceras i Poin-Saint-Esprit, en liten fransk stad mellan Provence och Cévennes. Bara det allra bästa är gott nog åt det här familjeägda företaget, som under årens gång byggt ett brett sortiment av lyxiga oljor som är basen i alla deras härliga skönhetsprodukter. Alla produkter är fria från SLES, DEA, PEG och parabener, syntetiska doft- och färgämnen och har aldrig testats på djur.

 

 

 

 

Dr Organic

Dr Organic har ett brett sortiment av skönhetsprodukter för alla hudtyper. I alla produkter används naturliga, ekologiska, och raw produkter i största möjliga utsträckning, och alla produkter innehåller minst 70 % ekologiska ingredienser.

 

 

 

 

 

Faith in Nature

Faith in Natures fina hår- och hudvårdsprodukter är baserade på naturliga ingredienser med delvis certifierade ekologiska ingredienser, fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen, artificiella aromer och parfymer. De är också fria från SLES (Sodium laureth sulphate) och SLS (Sodium Lauryl Sulfate), som annars är vanliga ingredienser i löddrande produkter och som kan irritera huden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *