Inspiration

Blogg

Stråla med Pukka!

Postad den 6 sep, 2016 i Blogg | Inga kommentarer »
pukka_gurkmeja
Varsågod här är hela Pukkas serie av kosttillskott med gurkmeja!
Tumeric Activ innehåller en ekologisk blandning av hel och koncentrerad extrakt från gurkmejarot, boswelia och ingefära. Passar framförallt dig som är aktiv och kan känna av smärta och inflammationer i ledera och muskler. Har också en positiv effekt på artrit och gikt.
 
Tumeric Lifekind är en ekologisk blandning av hel och koncentrerad extrakt från gurkmejarot, hämtade från bördiga ekologiska jordar. Denna breda formula erbjuder ett brett spektrum av ekologiska och hållbara råvaror, omsorgsfullt utvalda för att ge dig naturens bästa.
 
Wholistic Tumeric är en ekologisk blandning av hel och koncentrerad extrakt från gurkmejarot, hämtade från bördiga ekologiska jordar. Denna breda formula erbjuder ett brett spektrum av ekologiska och hållbara råvaror, omsorgsfullt utvalda för att ge dig naturens bästa.
 
Active Oil är en ekologisk blandning av 35 aktiva örter för vardagsmassage. Traditionellt är den känd som Mahanaryan oil. Active Oil är en unik oljeblandning på några av världens finaste örter, vars kraftfulla koncentration stärker upp under dagens alla aktiviteter. Denna olja erbjuder ett brett spektrum av ekologiska och hållbara råvaror, omsorgsfullt utvalda för att ge dig naturens bästa.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *