Inspiration

Blogg

”The cape of empowerment” – en hyllning till alla kvinnor!

Postad den 8 mar, 2018 i Blogg | Inga kommentarer »

Idag är det den internationella kvinnodagen och det firar vi tillsammans med Pukka som har tagit fram den underbara manteln ”The cape of empowerment”.

”The Cape of empowerment” är skapad av den engelska textilkonstnären Lou Gardiner med syftet att hylla alla kvinnor på jorden, fånga in och symbolisera allt som är feminint.

Manteln vill visa kärnan och glädjen över att vara kvinna, att vara i kontakt med moder jord och sin egen sanna natur – det handlar om systerskap och att inse hur mycket alla kvinnor har gemensamt.

Broderiet i manteln är inspirerat av 21 växter och örter från Pukkas Womenkind-serie med kosttillskott och teer som stöttar kvinnor att vara i sin kraft och må bra i alla faser av livet.

Tillsammans med Marisa Alvarsson och Hannah Sjöström har Biofood gjort den här fina filmen som vi hoppas ska inspirera och väcka nyfikenhet på Pukka och deras fina produkter.

Vår intention när vi gjorde filmen var inspiration till att fira kvinnan, systerskap och att göra kopplingen mellan kvinnan och naturen mer synlig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *