Inspiration

Blogg

Månadens kosttillskott från Viridian i oktober: Vitamin D3

Postad den 2 okt, 2020 i Blogg | Inga kommentarer »

Nu när vi hastigt går mot mörkare tider är det hög tid att fylla på skåpet med D-vitamin. D-vitamin bidrar till att bibehålla immunförsvarets funktion, samtidigt som det stöttar benstommen och bidrar till normala kalciumnivåer i blodet, och särskilt i dessa nordliga delar av världen är det viktigt att ta tillskott av D-vitamin.

Viridian erbjuder två olika typer av D3-vitaminkosttillskott som båda är raw och veganska. Dels kapslar, men också en flytande version som man enkelt droppar i munnen. D3-dropparna innehåller också solrosolja och apelsinolja som ger en god smak. En dagsdos av såväl kapslarna som dropparna innehåller 50 µg D-vitamin, vilket är 1000 % av dagligt referensintag.

Till webbshopen

 

OM VIRIDAN

Viridian Nutrition har en holistisk filosofi och stödjer en naturlig produktion av kosttillskott som baseras på ingredienser från (i den mån det är möjligt) ekologiska odlingar. Med ett respektfullt bevarande av anrika hälsotraditioner bjuder de också in innovativa och kompletterande produkter och alla deras produkter är framtagna för att värna både människan och planeten. Alla deras produkter är fria från palmolja.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *