Inspiration

Blogg

MILD KROPPSVÅRD FÖR KÄNSLIG HUD!

Postad den 4 sep, 2019 i Blogg | Inga kommentarer »

Äntligen kan du med känslig hud känna dig lugn när du smörjer in kroppen! Allergenics är en naturlig och mild kroppsvårdsserie som återfuktar och ger näring till både hud och hår.

Allergenics tillverkar återfuktande kroppsvård som passar känslig hud. Huvudingrediensen är aloe vera som tillsammans med sheasmör, bivax, gurkörtsolja och vitamin E ger optimal effekt. Produkterna är fria från parfym, lanolin, SLS och parabener. I dagsläget finns det fem produkter i serien.

  • Återfuktar och ger näring
  • Passar känslig hud
  • Naturligt innehåll som kommer från växtriket

1. Det här är en lugnande, skyddande och mjukgörande salva som hjälper till att återfukta narig, torr och kliande hud. Utvecklats med hjälp av allergivänliga ingredienser som minimerar risken för en allergisk reaktion. Oparfymerad, lanolin-fri och lämplig för alla hudtyper.

2. Det här är en perfekt kroppslotion för känslig hud. Den skydda mot torrhet, dämpar klåda och rodnader och är perfekt när vinden blåser på utomhus. Produkten är närande utan att kännas fet och absorberar snabbt av huden. Ger ett skyddande skikt till känslig hud och kan användas av hela familjen. I själva verket är den så mild att du även kan använda den på ditt barns mjuka hud. Perfekt för alla med känslig hud som är benägen att bli torr.

3. Ett effektivt schampo som passar känslig, kliande hårbotten och allergiker. Fri från starka ingredienser, är dermatologisk testad produkt och rengör håret utan att skada hårbotten.

4. Det här är en skonsam, effektiv rengöringstvål för hela kroppen som både återfuktar och gör torr hud mjuk och smidig.

5. Det här är en närande och skyddande hudkräm som mjukgör känslig hud. Allergi- och dermatologiskt testad och alla ingredienser har ett naturligt ursprung.

 

Allergenics är ett av Optima Health & Nutritions varumärke som i sin tur startades 1994 och har sedan dess lanserat en rad varumärken inom kropps- och hudvård där alla utvecklar produkter i enlighet med den senaste forsknings- och tillverkningstekniken. Företaget har sitt säte i Wales.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *